plantenbakken

Grijze Polyester Plantenbakken

Grijze ronde Polyester Plantenbakken zijn er in kleine en grote maten zoals je kan zien op deze afbeelding. De polyester bakken zijn geschikt voor kleine of grotere planten. De bakken kunnen in de winter gewoon buiten blijven staan want ze zijn bestendig tegen vorst. Bekijk alle soorten polyester plantenbakken in de webwinkel van Compleet Groen.

naar de website

Grote ronde Polyester Plantenbak

Een grote ronde Polyester Plantenbak in de kleur wit. Zoals je kan zien zijn deze plantenbakken geschikt voor kleine maar ook hele grote bomen en planten. Deze polyester bloembakken zijn oersterk en kunnen bijna overal geplaatst worden.

naar de website

XL Luca Plantenbak

107) Deze cilindervormige Luca Lifestyle Grigio plantenbak is een aanwinst voor elke tuin.De kleur is antiek wit beton-look.

naar de website

Grote Vierkante Plantenbakken

Grote vierkante plantenbakken in de kleur grijs of een andere kleur. Deze polyester plantenbakken zijn in bijna alle afmetingen te verkrijgen. Van klein tot heel groot. Grote polyester plantenbakken worden vaak gebruikt in bijvoorbeeld een ontvangsthal van een bedrijf maar ook buiten. Denk maar eens aan de grote bakken bij een winkelcentrum of voor het bordes van het gemeentehuis. Kortom de toepassingen zijn heel divers en bijna oneindig.

naar de website

Luca Lifestyle Argenta

107)Deze grote plantenbak is vervaardigd uit glasvezel-versterkt kunststof waardoor deze bak het gehele jaar buiten kan blijven staan.Uiteraard kan deze bak ook binnen in huis gebruikt worden.

naar de website

Polyester Plantenbak

Een polyester plantenbak is stevig en mooi van uiterlijk. Ze zijn er in diverse kleuren en afmetingen. Deze zeer hoog kwalitatieve plantenbak is vorst en UV bestendig. Wilt U de plantenbak makkelijk verplaatsen dan is het mogelijk om een bak met wieltjes te bestellen.

naar de website

Set Plantenbakken

107) Een set van twee plantenbakken met verschillende afmetingen. De plantenbakken zijn verkrijgbaar in wit of grijs. Ze zijn gemaakt van duurzaam vurenhout en hebben een lange levensduur. Plaats deze bakken bij elkaar of verspreid in de tuin.

naar de website
fonQ.nl